Το ktimatologio-volou.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Βόλου logo

Προθεσμίες Προανάρτησης

Η Προανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων που αφορούν σε ακίνητα της Δημοτικής Ενότητας Βόλου του Δήμου Βόλου,πραγματοποιήθηκε από 04-12-2019 έως 04-03-2020 και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί

Πλέον δεν παραλαμβάνονται αιτήσεις επανεξέτασης στοιχείων ούτε από το γραφείο κτηματογράφησης, ούτε από το email kt4volos@gmail.com και δεν θα είναι πλέον δυνατή η εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για θέαση των στοιχείων της προανάρτησης για τη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου.


Το γραφείο κτηματογράφησης συνεχίζει να παραλαμβάνει εκπρόθεσμες δηλώσεις και δηλώσεις νέων δικαιωμάτων, καθώς και τις λοιπές αιτήσεις (αίτηση διόρθωσης στοιχείων δήλωσης, αίτηση κατάθεσης συμπληρωματικών στοιχείων, αίτηση γνωστοποίησης αλλαγής στοιχείων επικοινωνίας, αίτηση χορήγησης αντιγράφων και αίτηση χορήγησης βεβαίωσης).


Εντός του 2020 θα πραγματοποιηθεί η ανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων και θα δοθεί εκ νέου η δυνατότητα στους δικαιούχους να ελέγξουν τα στοιχεία που τους αφορούν και να υποβάλλουν αίτηση διόρθωσης/ένσταση εφόσον απαιτηθεί.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης και τον τόπο διενέργειας της ανάρτησης για τη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου.

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δ/νση: Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, 38446 Νέα Ιωνία Βόλου

Περισσότερα...

Κοινοπραξία

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΛΑΜΙΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Περισσότερα...

Copyright © 2023 Κτηματολόγιο Βόλου | Webhosting and developing by Aspx.gr